Solpolitik for Aagades Børnehave 2017

Kræftens bekæmpelse anbefaler: At børn og voksne solsikre sig mellem kl. 12 & 15, når UV-indexet er 3 eller mere. En kombination af skygge, solhat og tøj samt solcreme (hvor tøjet ikke dækker), som den bedste måde at solsikre sig på.

Vi har lavet følgende solpolitik for Aagades Børnehave.

Formål: Vi følger vores solpolitik i perioden april – september for at sikre, at ingen børn eller voksne i vores børnehave oplever at blive røde, forbrændte og / eller solskoldede .

Obligatorisk: Vi overvejer nye muligheder for skygge, når vi bygger om udendørs. Vi minder forældrene om indholdet af vores solpolitik, hvert år i april. Vi evaluere vores solpolitik hvert år efter sommeren.

I skal sørge for: At smøre jeres barn/børn ind i solcreme om morgenen, inden barnet kommer i børnehaven Evt. sørge for at barnet har en solhat, som beskytter ansigt, hals, ører og nakke.

Børnehaven sørger for:
– At have tilgængelig solcreme i inst. Vi benytter solcreme fra apoteket mærket (La roche-posay faktor 50)
– At smøre børnene efter madpakker (inden vi går på legepladsen) Vi sætter solsejl og parasoller op på udvalgte steder, hvor børnene leger og spiser.
– Vi spiser madpakker & frugt enten i skyggen eller indendørs.

Hvis jeres barn har allergi eller ikke kan tåle den solcreme vi bruger er I velkommen til selv at tage en med. Vi har valgt at have én slags, da det er nemmere når der skal smøres mange børn på en gang.

Ønskes mere info: www.skrunedforsolen.dk